Alla priser visas inklusive moms

Mobilen är nyckeln !

2018-02-07 19:15:00

Det enkla och smarta låssystemet!

AirKey är ett elektroniskt låssystem från företaget EVVA. Med AirKey används smarttelefonen som nyckel. AirKey är ett mobilt, flexibelt och trendigt system som arbetar helt utan IT-infrastruktur. AirKey är en innovativ lösning från EVVA. AirKey utvecklas och tillverkas i Österrike.

Med AirKey används internet och befintliga mobilnät för överföring av tillträdesbehörigheter över hur stora avstånd som helst. AirKey-cylindern kan styras med hjälp av en NFC-kompatibel smarttelefon. Smarttelefonen vidarebefordrar alla händelser vid dörren till onlineadministrationen och håller på så sätt hela systemet uppdaterat.

Alla överförda uppgifter är säkrade end-to-end i enlighet med senaste krypteringsstandarder. Dina uppgifter är skyddade mot dekryptering från EVVA:s ultrasäkra datacentrum till AirKey-cylindern. Alla tillträdeshändelser loggas utan undantag. Även cylindern är säkrad mot inbrott med hjälp av de senaste mekaniska anordningarna.

För att skapa och ändra tillträdesbehörigheter behöver du KeyCredits. Det kostar inget att ta bort tillträdesbehörigheter. Du kan när som helst fylla på med fler eller nya KeyCredits.

Titta på en demonstration här ! 

Alla priser visas inklusive moms