Alla priser visas inklusive moms

Om oss

Låsmäster är ett låssmedsföretag grundat 2006, där samtliga låssmeder har mästarbrev. Vi är stolta över vårt breda kunnande inom lås och säkerhet, och strävar efter att ge en serviceupplevelse utöver det vanliga.

Att du som kund känner dig trygg och får säkerhet av högsta kvalitet är det viktigaste för oss. Därför är vår affärsidé är att ta fram kundanpassade helhetslösningar med hög driftsäkerhet och högt ställda säkerhetskrav. När du söker en heltäckande leverantör av lås- och säkerhetslösningar så är vi ett självklart val – oavsett om du är privatperson, företag eller representerar ett statligt verk.

Vi projekterar, levererar, installerar och kan efterserva låssystem med komplett beslagning. Vi installerar även passersystem, dörrautomatik, porttelefoner, kodlås, nödutrymning och mycket mer. Du kan dessutom känna dig trygg med att vi ständigt håller oss uppdaterade om den senaste tekniken.

Vi finns med dig hela vägen, från säkerhetsinventering till installation, och efterföljande instruktioner om hur du använder ditt nya lås eller säkerhetsprodukt. Alltid med garantier och en stor dos hjärtligt kundbemötande.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av en offert.